Наше бижу грабна престижна награда в ретро парад

Автор Angel's Classic Cars

Дата мар. 26, 2019

Mercedes-Benz 190 SL - 1958

Наше бижу от колекцията на Angel’s Classic Cars – Mercedes-Benz 190 SL блесна на корицата на списание RETRO CLASSIC и грабна престижна награда в ретро парад.

В третото издание на единствения по рода си конкурс за елегантност на ретро и класически автомобили в България „Дръстър“, който се проведе на 15 септември 2018 година в Силистра, едно от нашите бижута в колекцията на Angel’s Classic Cars – Mercedes-Benz 190 SL – 1959 г., беше отличенa с престижната първа награда „Пътуване към залеза“ в категорията „Следвоенни кабриолети.

Mercedes-Benz-190-SL-1959

Конкурса се провежда едва за трета поредна година в крайдунавския град, но срещна големи успехи, сред публиката и колекционерите на тези редки и стойностни модели от най-редките класически автомобили от 50-те години на миналия век насам.

Въпреки многобройните, красиви и уникални ретро автомобили взели участие в конкурса, отблизо и далеч, най-големите и изявени специалисти в областта на историческите автомобили в Европа, отличиха с първа награда нашата гордост в колекцията ни от класически автомобили – Mercedes-Benz 190 SL.