Студио за реставрация

Angel’s Classic Cars е създаденa с цел да запази класическите, ретро автомобили

Студио за реставрация

Angel's garage - Студио за реставрация на автомобили

Студио

Реставрация на класическата автомобилна индустрия…

Angel’s Classic Cars е високо специализиран професионален сервиз за реставрация на класическата автомобилна индустрия. Класическите автомобили са нашият бизнес. Ние се занимаваме с това вече повече от 18 години и имаме широка мрежа от контакти както на национално, така и на международно ниво.

Angel’s Classic Cars се ползва с доверие и доказана репутация в тази индустрия. Ние се гордеем с това, че сме установили необходимите стандарти в тази индустрия и сме се утвърдили, като пионери в придаването на свежест и вълнение на тази индустрия.

Нашата страст и ентусиазъм расте и пътува на национално и международно ниво и с тази страст и ентусиазъм ще продължим да служим на тази индустрия за бъдещите поколения.

Реставрация на класическата автомобилна индустрия…

Дизайн

Jaguar XK 140 - 1955

Механика

Реставрация

Дизайн, механика, история, страст… Трудно е да се каже каква е основната характеристика при закупуването на класически автомобил.

Тъй като нашата мисия и философия се състои в това да съхраним и възродим ретро автомобилите от нашето минало, бихме искали да видим повече класически автомобили, запазени и възстановени в първоначалното им състояние и вид. Разбираме какво е необходимо, за да се насладим на пътуване назад във времето и да възстановим старото превозно средство в бижу от миналото.

Предстоящи
проекти

  • Rolls-Royce Corniche

    Rolls-Royce Corniche се произвежда от 1971 до 1995 година в заводите на Rolls-Royce Motors в две модификации, купе и кабриолет. Този пет местен автомобил за ценители, въплащава в себе си чара и префекционизма на славното английско автомобилостроене. Очаквайте скоро представянето му в напълно реставриран вид.