Услуги

Тези автомобили са спомени за нашето минало и затова трябва да бъдат добре запазени

Услуги

Mercedes-Benz 280 SE - 1971

Класическите автомобили, се разглеждат като инвестиция в бъдещето…

Купе

Продажба

Класическите автомобили, се разглеждат като инвестиция в бъдещето…

Нашият основен интерес е да гарантираме запазването на тези много специални автомобили, поради което ние влагаме допълнителни усилия, за да сме сигурни, че ще бъдат продадени на ценители за достойна стойност. Ние вярваме, че класическите автомобили трябва да се разглеждат като алтернативна инвестиция в акции и материални активи, които можете да видите, да се възхитите и да се насладите на активите, върху които имате контрол.

Когато купуваме коли за нашите уважавани клиенти, ние прилагаме същите принципи, както ако купуваме коли за собствена лична колекция. Това означава, че ние поставяме високи стойности, като гарантираме, че колите са строго разглеждани във всяко едно отношение. Имаме партньори и агенти по целия свят.

Jaguar XK 140 -1955

Оценяване

Какво се счита за класически? Различни модели могат да попаднат в тази категория…

Независимо дали купувате или продавате класически автомобил, ще искате да определите неговата справедлива пазарна стойност. Ние можем да сме Ваш доверен партньор и съветник в определяне на стойността на Вашия класически автомобил.

Смятаме, че различните автомобили могат да попаднат в тази категория. Можем да улесним оценките, които ще помогнат при закупуването, финансирането, продажбата и застраховката и поддържката на тези превозни средства. Въз основа на нашия опит и познания за пазара можем да гарантираме, че получавате правилната подкрепа за вашите индивидуални желания и нужди. Нашите оценки са разработени от специалисти, за да могат ентусиастите да купуват, продават, съхраняват и наслаждават на красиви автомобили.

Ако в момента притежавате превозно средство или имате колекция от превозни средства, които желаете да обслужите, застраховате или продавате, ние можем да ви помогнем с идентифицирането на истинската му стойност.

Какво се счита за класически? Различни модели могат да попаднат в тази категория…

Кабриолет

Седан

Jaguar XJ Sport - 1996

Наем

Предлагаме пълен
сервиз за
отдаване под
наем…

Предлагаме пълен сервиз за отдаване под наем…

Частната ни колекция от класически автомобили включва редица емблематични автомобили. Angel’s Classic Cars се гордее да ви предложи „идеална колекция“ от безкомпромисните спортни до вечните класики.

Независимо дали става дума за уикенд, празник, рожден ден, сватба или ден с приятели, всички тези автомобили са на ваше разположение без големи инвестиции, без да се притеснявате от поддръжка, съхранение или застраховка. Тъй като автомобилите са част от нашата собствена частна колекция и поради това, че тяхната стойност не се обезценява, ние можем да отдадем под нашите коли на изключително конкурентни цени.

Класическите ретро автомобили са част от историята и са свидетели на изкуството на живот, тези автомобили имат много повече възможности, които да предложат, отколкото една модерна „луксозна“ кола или „суперавтомобил“. Докато пътувате, най-вероятно ще срещнете приятелски погледи и палци от хора, ще участвате в разговори с други любители на колата или дори ще бъдете попитани дали може да се направи снимка зад волана. Независимо от ситуацията, няма да останете незабелязани!