Lincoln Town Car Limousine

2001

Lincoln Town Car Limousine

Inquiry

Contact us

Description

Ако планирате промоционално събитие и се нуждаете от едно или повече луксозни класически автомобили, Angel’s classic cars е най-добрият избор за вас. Oрганизирайте сватба, абитуриантски бал, направете филм, снимки и други разнообразни събития, за да уловите атмосферата на миналото и да се насладите на едно автентично пътуване.

Нашата богата колекция от класически автомобили ни дава възможност да предоставим на нашите клиенти услуга за отдаване на коли под наем за събития и реклами, които могат да задоволят всички възможни нужди и искания.
Angel’s classic cars има дълга история в отдаването под наем на луксозни ретро, което ни позволява да предоставяме на нашите клиенти пълно обслужване.

Всички наши ретро автомобили са в безупречни условия, напълно възстановени или запазени до съвършенство, тъй като те редовно се подлагат на проверки, обслужване и поддръжка. Нашите автомобили са на разположение за рекламни услуги и телевизионни кадри. Благодарение на нашата страст и опит, нашите автомобили ще станат главни герои на вашата сцена.

Ние разполагаме с богата колекция от редки красоти, редовно подложени на естетическа и механична поддръжка. Ние можем да доставим Вашия автомобил по избор директно до Вас и да Ви последва през цялата услуга по отдаване под наем. Осъществяването на уникален опит ще бъде единствената ви загриженост, защото ние ще се погрижим за всичко останало.

Angel’s classic cars предлага на своите клиенти пълен сервиз за отдаване под наем: всичко, за което трябва да се притеснявате, е да се насладите на прилив на адреналин и вълнение да седите зад волана на ретро автомобил.

Lincoln Town Car Limousine